Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı vurulmak

Rüyada başı vurulmak

Rüyada başı vurulmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerinin günden güne açılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Rüyada başından iğne vurulmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada başına vurulduğunu görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunla başından vurulmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ufkunun açılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başından kurşunla vurulmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada başından silahla vurulmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments