Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunla başından vurulmak

Rüyada kurşunla başından vurulmak

Rüyada kurşunla başından vurulmak dertlerine çare bulacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hızlanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada başından kurşunla vurulmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak çok uğraş vereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla vurulmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun vurulmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine inanılır.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak mal mülk sahibi olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments