Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla başından vurulmak

Rüyada silahla başından vurulmak

Rüyada silahla başından vurulmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, atılıma geçeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hastalığının düzeleceğine yorulur.

Rüyada silahla başından vurulmak gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Rüyada silahla başından vurulmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işaret eder.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini silahla vurulmak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments