Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından kurşunla vurulmak

Rüyada başından kurşunla vurulmak

Rüyada başından kurşunla vurulmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada başından kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Rüyada kurşunla başından vurulmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalettir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada kurşunlanmak vurulmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, işlerinin düzeleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak sıkıntılarının artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments