Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başında şapka görmek

Rüyada birinin başında şapka görmek

Rüyada birinin başında şapka görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin başında şapka gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada başına şapka giymek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başında şapka görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin başında şapka görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet eder.

Rüyada başında şapka görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada başa şapka takmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments