Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına şapka takmak

Rüyada başına şapka takmak

Rüyada başına şapka takmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, parasını dikkatli harcayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada başına şapka takmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada başa şapka takmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, her zaman çok başarılı olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başında şapka görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında şapka görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, onu uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başında şapka görmek kişinin yasa düşeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kendisi ile gururlanacağına yorulur.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başına şapka giymek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments