Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, namının yürüyeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına şapka giymek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada başa şapka takmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada başında şapka görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının başında şapka görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hastalıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin başında şapka görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada başına şapka takmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments