Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa beyaz şapka takmak

Rüyada başa beyaz şapka takmak

Rüyada başa beyaz şapka takmak karamsarlığa düşeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hastalıklarının son bulacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada başa beyaz şapka takmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada başa beyaz şapka takmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada başına şapka takmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine inanılır.

Rüyada başa şapka takmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, malvarlığının artacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şapka takmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada başına şapka giymek bolluğun ve verimin de artacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek kötü bir duruma düşüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada başında şapka görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments