Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında şapka görmek

Rüyada başında şapka görmek

Rüyada başında şapka görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başında şapka gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada başında şapka görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada başına şapka takmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, çok hayırlı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada başına şapka giymek sosyal konumunun değişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının başında şapka görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada başa şapka takmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin başında şapka görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments