Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının başında şapka görmek

Rüyada başkasının başında şapka görmek

Rüyada başkasının başında şapka görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, nazara geleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının başında şapka gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Rüyada başa şapka takmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başında şapka görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet eder.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada başa beyaz şapka takmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulur.

Rüyada başkasının başında şapka görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başına şapka giymek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada başında şapka görmek her şeyin yenileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments