Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa şapka takmak

Rüyada başa şapka takmak

Rüyada başa şapka takmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada başa şapka takmak gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Rüyada başa şapka takmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başa beyaz şapka takmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada başına şapka takmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Rüyada başkasının başında şapka görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, onları koruyup kollayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına şapka giymek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Rüyada birinin başında şapka görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Rüyada başında şapka görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments