Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbe masaj yapmak

Rüyada kalbe masaj yapmak

Rüyada kalbe masaj yapmak kıdem atlayacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, geniş bir ev satın alacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kalbe masaj yapmak çok karlı yatırımlar yapacağına, ün salacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birine kalp masajı yapmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, arif kimselerden sayılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp masajı yapmak sorunların bu sayede aşılacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Rüyada kalp masajı görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments