Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, başarılarının tadına varacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin balgam çıkardığını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, elin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sarı balgam çıkarmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada başkasının balgamını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak anlaşmazlıkların biteceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, bahtın açık olmasına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments