Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının balgamını görmek

Rüyada başkasının balgamını görmek

Rüyada başkasının balgamını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının balgamını gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada balgam yutmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah balgam çıkarmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada balgam tükürmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, iyi hissedileceğine inanılır.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments