Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balgam tükürdüğünü görmek

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, alim ve bilge insan olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulur.

Rüyada balgam tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Rüyada siyah balgam tükürmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada balgam tükürmek yalan söylemeyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sarı balgam çıkarmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, anne duasının açılacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak tabiri caizse can bulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments