Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil balgam çıkartmak

Rüyada yeşil balgam çıkartmak

Rüyada yeşil balgam çıkartmak zarar göreceğine, kazancının günbegün artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Rüyada yeşil balgam çıkartmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin balgam çıkardığını görmek maneviyata yöneleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil balgam görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada balgam yutmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başkasının balgamını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yerde balgam görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments