Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, birçok engelin aşılacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, rahatlığa erileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış bacak görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments