Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış bacak görmek

Rüyada kırılmış bacak görmek

Rüyada kırılmış bacak görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış bacak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada bacağının kırılmasını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, günahtan temizlenmeye alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kırılması görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırılmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış bacak görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments