Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, vefalı bir insan olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek kazancının bol olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada bacak kırılması görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek bir anda yükseleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yol yordam öğretileceğine işaret eder.

Rüyada bacağı kırılmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İsimsiz

Ruyamda 13 14 yaslarinda bir kiz cocugunun otoyoldan karsi gecmeye calisirkenn bir arabanin arkadan carpip bacagini kirdigini gordum yanina gittim bakamiyorum dedigini hatirliyorum ben de ambulansi aramaya calismama ragmen arayamiyorum calmiyo telefon en son kizi omzuma aldim karsiya dogru goturdum oturttum ardindan uyandim