Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırılan birini görmek

Rüyada bacağı kırılan birini görmek

Rüyada bacağı kırılan birini görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, refah düzeyinin düşeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bacağı kırılan birini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak kırılması görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış bacak görmek güzel ve doğru işler yapacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments