Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının kırılmasını görmek

Rüyada bacağının kırılmasını görmek

Rüyada bacağının kırılmasını görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çocuk sahibi olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Rüyada bacağının kırılmasını gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek her şeyin yolunda gideceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret eder.

Rüyada bacağı kırılan birini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bacak kırılması görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, işinden ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalet eder.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments