Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada tek bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerle karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek bacakla yürümek gözünün de gönlünün de doyacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada tek bacaklı insan görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet eder.

Rüyada tek bacaklı birini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek bacak görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek bacaklı adam görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çok büyük adımlar atacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments