Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırılmış birini görmek

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kırılmış birini gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Rüyada bacağı kırılmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalet eder.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hem dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek itibar kaybedeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kırıldığını görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada kırılmış bacak görmek güzel haberler alınacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments