Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın kırıldığını görmek

Rüyada bacağın kırıldığını görmek

Rüyada bacağın kırıldığını görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada başkasının bacağının kırıldığını görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada birinin bacağının kırıldığını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağı kırılmış birini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayal kırıklığına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet eder.

Rüyada bacağın kırıldığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış bacak görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, günahtan temizlenmeye, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments