Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayatın pahalılaşmasına, mevcut konforunun da devam edeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, bazı konularda konuşulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kesilmesi görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet eder.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments