Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın kesilmesini görmek

Rüyada bacağın kesilmesini görmek

Rüyada bacağın kesilmesini görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına işarettir.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek düşünceli ve dalgın olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, hayırlı bir evlat olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek engel tanımayan biri olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kesilmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek insanlarla arasının iyi olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments