Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek çok para kazanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada bacağı kesilmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek güç ve kudret sahibi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine tabir olunur.

Rüyada bacak kesilmesi görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak kesilmek insanların güvenini kazanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments