Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek geçiminin zorlaşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek kazancını çoğaltacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments