Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bacak kesilmesi görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek örnek insan olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments