Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kesilmesi görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments