Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bekar ise evleneceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada bacak kesilmek kurulan hayallerin yıkılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret eder.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, rızkının sonsuz olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek şansın yaver gideceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments