Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bacağına dokunmak

Rüyada birinin bacağına dokunmak

Rüyada birinin bacağına dokunmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, günah ve suç işleyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinin bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada bacağına dokunmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak komşular tarafından kötülenileceğine, kendisini ailesine vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Rüyada birinin bacağına dokunmak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bacak dokunmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada başbakana dokunmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına dokunmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sürekli yerinde sayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine inanılır.

Rüyada çiğ ete dokunmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments