Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın bacağına dokunmak

Rüyada kadın bacağına dokunmak

Rüyada kadın bacağına dokunmak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına, güzel bir döneme girileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın bacağına dokunmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada bacak dokunmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada bacağına dokunmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin bacağına dokunmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada kadına dokunmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Rüyada bir kadına dokunmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments