Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak dokunmak

Rüyada bacak dokunmak

Rüyada bacak dokunmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Rüyada bacak dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada bacak dokunmak sağlıklı bir kişi olmaya, hiçbir eksiğinin olmayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada bacağına dokunmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına inanılır.

Rüyada birinin bacağına dokunmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada güvercine dokunmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye dokunmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine dokunmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments