Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana dokunmak

Rüyada başbakana dokunmak

Rüyada başbakana dokunmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, şan şöhret kazanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakana dokunmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Rüyada başbakana dokunmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kediye dokunmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıza dokunmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine dokunmak hem yeni yerler göreceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeğe dokunmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birisine dokunmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments