Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeklik organına dokunmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, onlara hocalık edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek organına dokunmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulur.

Rüyada erkeğe dokunmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulur.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments