Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, insanların saygısının kazanılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak koktuğunu görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, konforunun yerinde olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada kokmuş tavuk görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments