Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının koktuğunu görmek

Rüyada ayağının koktuğunu görmek

Rüyada ayağının koktuğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek ayrıcalık elde edeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek planlarının işe yarayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments