Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak koktuğunu görmek

Rüyada ayak koktuğunu görmek

Rüyada ayak koktuğunu görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, çekilen acıların unutulacağına, daha rahat para kazanacağına, çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ayak koktuğunu gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, maneviyatının çökeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek sıkıntılarının sona ereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments