Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş tavuk görmek

Rüyada kokmuş tavuk görmek

Rüyada kokmuş tavuk görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada kokmuş tavuk gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş tavuk görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının koklandığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kok kömür görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ayak koktuğunu görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada ağzının koktuğunu görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ter koktuğunu görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kok kömürü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments