Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın koktuğunu görmek

Rüyada ayağın koktuğunu görmek

Rüyada ayağın koktuğunu görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kişinin şansının artacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağın koktuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yetki ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak koktuğunu görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, her gün daha fazla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret eder.

Rüyada kokmuş kıyma görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments