Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntı yükleneceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulur.

Rüyada ayak koktuğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments