Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak masajı yaptırmak

Rüyada ayak masajı yaptırmak

Rüyada ayak masajı yaptırmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına delalettir.

Rüyada ayak masajı yaptırmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan ya da baskı uygulayan kişilere dikkat edin.

Rüyada ayak masajı yapmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada ayak masajı yaptırmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet eder.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada birine masaj yapmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kişinin her işi severek yapacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, azap çektiğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye masaj yapmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments