Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına masaj yaptırmak

Rüyada ayağına masaj yaptırmak

Rüyada ayağına masaj yaptırmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, ömrünün uzun olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Rüyada ayak masajı yaptırmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada ayak masajı yapmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kalp masajı yapmak insanların hayır dualarını alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak keyifli olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak yaşamın kolaylaşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments