Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana masaj yapmak

Rüyada başbakana masaj yapmak

Rüyada başbakana masaj yapmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, hep dua edeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada başbakana masaj yapmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Rüyada birinin başına masaj yapmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada anneye masaj yapmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine masaj yapmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada masaj yapmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hayatının da düzene gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments