Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak kurbağa görmek

Rüyada oyuncak kurbağa görmek

Rüyada oyuncak kurbağa görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kem gözlere geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak kurbağa gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada oyuncak kurbağa görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kurbağadan kaçmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında kurbağa görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada karnında kurbağa görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments