Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kurbağalar görmek

Rüyada ölü kurbağalar görmek

Rüyada ölü kurbağalar görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada ölü kurbağalar gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek anne babanın birbirine düşeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Rüyada ölü kurbağa görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçan kurbağa görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, güzel işler yapacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına inanılır.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunların aşılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada evinde kurbağa görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments