Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kurbağa görmek

Rüyada başında kurbağa görmek

Rüyada başında kurbağa görmek şöhret elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada başında kurbağa gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada başında kurbağa görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede kurbağa görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık ve kurbağa görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments