Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kurbağa görmek

Rüyada ölü kurbağa görmek

Rüyada ölü kurbağa görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, büyük borçlar alınacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ölü kurbağa gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ölü kurbağalar görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kurbağa görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada su ve kurbağa görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kurbağa pişirmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağadan kaçmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada çok kurbağa görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sorunsuz geçeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments