Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kurbağa görmek

Rüyada karnında kurbağa görmek

Rüyada karnında kurbağa görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, bahtın açık olmasına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada karnında kurbağa gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Rüyada karnında kurbağa görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, malların artacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü kurbağa görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada sırtında kurbağa görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağa bacağı yemek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada su ve kurbağa görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Rüyada büyük kurbağa görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments